Voorwaarden

 

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van DB Sieraden, gevestigd te Wageningen, nader te noemen verkoper.

 Bestellen: u kunt onze artikelen via de webwinkel bestellen. Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin het overzicht van de bestelde artikelen.

 Prijzen: alle prijzen zijn in Euro's vermeld, inclusief verpakkingskosten en BTW, exclusief verzendkosten. Betalen Nadat wij uw betaling hebben ontvangen gaan wij pas over tot verzending. Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op bankrekeningnummer:

 NL42ABNA0463012135 te Wageningen.

Indien wij uw betaling binnen 7 dagen niet hebben ontvangen vervalt de reservering van de door u bestelde artikelen. Wanneer u de artikelen zelf op komt halen kunt u het verschuldigde bedrag alleen contant afrekenen. Pinnen is mogelijk.

 Levering: wanneer artikelen om welke reden dan ook, niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u medegedeeld worden.

 Verzenden:  verzending geschiedt in principe binnen 1 tot 3  werkdagen na ontvangst van uw betaling. De pakketten zullen worden bezorgd door PostNL. Hiervoor gelden de algemene voorwaarden van PostNL. De artikelen zullen met zeer veel zorg worden verpakt, derhalve zijn wij niet aansprakelijk voor beschadigingen tijdens het vervoer door PostNL. Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van PostNL verzonden.

Retourrecht:bent u niet tevreden over het door u bestelde artikel dan heeft u het recht om dit binnen 7 werkdagen aan ons te retourneren. U dient dit eerst per e-mail aan ons te melden. Nadat u van ons een bevestiging heeft gekregen kunt u het artikel retour zenden. De verzendkosten zullen voor rekening van de klant zijn. Wij zullen het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 werkdagen aan u retourneren. De retour artikelen dienen te worden verstuurd in de originele staat.

Wijzigingsrecht: DB Sieraden behoudt zich het recht voor om de inhoud van haar website ten alle tijden te wijzigen. Privacy Uw persoonlijke gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor intern gebruik. Klantgegevens zullen niet worden gebruikt voor reclamedoeleinden of ter beschikking worden gesteld aan derden. Vragen? Mocht er toch nog iets niet helemaal duidelijk zijn dan kunt u mailen naar: info@db-sieraden.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op nemen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

                                         DB Sieraden ReeĆ«nlaan 6, 6705 BZ Wageningen